5300 kralen later…

5300 kralen later…
15/11/2016 Jen
In Samenwerking

Met de feestdagen in het vooruitzicht is iedereen natuurlijk opzoek naar een cadeautje voor elkaar. Zo ook schoonheidssalon Davinia’s.

Davinia benaderde mij begin oktober met het verhaal dat ze elk jaar haar klanten met de feestdagen een kleinigheidje geeft, en hoopte dat Glidz dat zou verzorgen dit jaar. Ondanks dat het om een flinke klus ging, hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken! We spraken af om om de tafel te zitten en bespraken haar verwachtingen en de mogelijkheden die wij konden bieden. Het was een fijn gesprek en al snel was alles rond. We konden beginnen…

Ik ben aan de slag gegaan en maakte twee moodboards van twee mogelijke armbandjes. Ik stuurde ze op en hoewel het de eerste moodboards waren, was Davinia net als ik gelijk enthousiast. Mooi! nu konden we de twee armbandjes gaan maken en het idee verwezenlijken. Nadat ik de materialen binnenkreeg, ben ik gelijk de armbandjes gaan maken. Het resultaat was nog mooier dan ik hoopte. Twee verschillende armbandjes, met beide hun charme.
Ik liet ze aan Davinia zien om haar mening te horen, want bij haar goedkeuring konden we de grote bestelling plaatsen en beginnen aan het rijgwerk.

Ze was om en ik plaatste de bestelling, en hoewel alles tot nu toe soepeltjes verliep kregen we natuurlijk toch een kleine tegenslag. De kralen voor één van de armbandjes konden niet geleverd worden in het grote aantal dat we nodig hadden. Maar ben vrijwel direct opzoek gegaan naar een alternatief. Ik maakte dezelfde dag nog een nieuw moodboard en gelukkig was Davinia ook over deze variant heel enthousiast. Ik bestelde om te beginnen één zak, om te kijken of dit idee er in werkelijkheid net zo mooi uitzag! En hoewel het een ander armbandje werd dan het eerste idee, was deze variant er zeker niet minder om! Ik bestelde opnieuw een grote lading kralen en begon enthousiast aan het grote knutsel en rijgwerk.

En we knipten en turfden en telden en rijgden en rijgden… Ruim 5300 kralen later lagen daar dan 180 mooie armbandjes voor schoonheidssalon Davinia’s! Onze handjes zijn moe, maar het enthousiasme zit er nog steeds in. YES! We hebben het gehaald!

Zowel Davinia als ik zijn deze samenwerking met veel plezier aangegaan en ik zou het zo weer doen! Ik wil Davinia nogmaals bedanken voor het vertrouwen in Glidz en de kans die zij ons heeft gegeven met deze mooie opdracht.

Liefs