Baby!

Baby!
22/06/2018 Jen
In Blog
Blog zwangerschap

Januari was voor ons een heel mooi begin van 2017. De dag na mijn verjaardag kreeg ik namelijk één van de mooiste cadeautjes die je maar kunt krijgen.. Een positieve zwangerschapstest! Hoewel de zwangerschap pril was dacht ik wel al na over Glidz. Ik liep namelijk al een poos met het idee om het één en ander te verbeteren waardoor ik dus voor een tijdje wat meer naar de achtergrond zou treden.
Nu bleek dat ik zwanger was was de keuze wanneer ik dat zou gaan doen snel gemaakt.. Nu kon ik  heerlijk genieten van onze zwangerschap en had ik ruim de tijd om mezelf bij te scholen. Ik heb in 2017 dus ook geen nieuwe collectie gemaakt. Ik heb me bezig gehouden met o.a. verschillende opties van mogelijke samenwerkingen, een vernieuwde website, mijn schrijfkunsten opkrikken, socializen met andere ondernemers, veel lezen en natuurlijk sieraden!

In Oktober was het dan zover.. We mochten onze lieve baby verwelkomen in ons gezin. En hoewel het wel even wennen was om van één kindje naar twee te gaan geniet ik elke dag 100% van ze. Nu ik mijn draai heb gevonden als mam van twee met een eigen onderneming ben ik er weer helemaal klaar voor om meer naar de voorgrond te treden wat Glidz betreft.

Er staan een heleboel leuke dingen te gebeuren en ik kan niet wachten om jullie daar meer over te vertellen wanneer het moment daar is. Ook zal ik de collectie langzaam weer aanvullen met leuke sieraden en zal ik naast mijn cursus fotografie regelmatig nieuwe dingen posten omtrent Glidz.
Hou de social media kanalen en website dus goed in de gaten!

Liefs