Bubbels en Babbels kerst editie

Bubbels en Babbels kerst editie
14/12/2018 Jen
In Samenwerking

Eerder dit jaar heb ik voor het Bubbels & Babbels event van Female Hub al een armbandje mogen ontwerpen wat goed heeft uitgepakt. De reacties van mensen op het event waren zo positief, dat toen er opnieuw contact was over een volgende samenwerking in de vorm van een sieraad voor de goodiebag, mijn antwoord al snel volmondig ‘ja’ was.

Het feit dat dit de laatste editie was van 2018 en vlak voor kerst, zette me ertoe aan om nog meer uit te pakken dan de eerste keer. Hoewel ik de vorige keer koos voor één soort armbandje, koos ik dit keer voor 4 verschillende armbandjes. Echter, de basis van het armbandje was bij alle 4 hout. Wist je dat hout ‘leeft’ en dat het daardoor op den duur lichter van kleur wordt. Dat vind ik het bijzondere aan hout.. Het verandert, maar blijft mooi! Naast de houten kralen gebruikte ik in elk armbandje ook andere natuurstenen waaronder o.a. jade en schelpen.
Ik was tevreden met het resultaat en kon me focussen op de verpakking. Met een simpel detail werd de verpakking een feestje om naar te kijken en kwam ik helemaal in de kerstsfeer.

De dag na het event kreeg ik net zoals de vorige keer van de organisatie een berichtje, het event was weer een succes en de armbandjes ook! Ook nu ben ik dankbaar voor de waardering die ik terug heb gekregen over de armbandjes die ik met liefde gemaakt heb. En uiteraard ben ik ook de organisatie dankbaar dat ze voor de tweede keer met mij wilden samenwerken!

Liefs Jen