Bubbels en Babbels

Bubbels en Babbels
28/06/2018 Jen
In Samenwerking
bubbelsenbabbelsjuist

Toen ik de oproep voorbij zag komen of er ondernemers waren die iets leuks hadden voor in een goodiebag, heb ik zonder nadenken gelijk contact gezocht. Op 21 juni zou er een te gek event plaatsvinden voor 50 ondernemende vrouwen. Namelijk de ”Bubbels en Babbels” netwerkborrel. De naam alleen al vond ik onwijs tof en de kans om iets speciaals te ontwerpen speciaal voor de goodiebag van dat event vond ik al helemaal tof. Tegelijk was dit ook een mooie kans om mijn ‘comeback’ gelijk goed aan te pakken. Hoewel de deadline vrij kort was, ben ik dezelfde dag begonnen met nadenken en ontwerpen.. Op de schets zag het er nog beter uit dan in mijn hoofd en dus kon ik de eerste benodigdheden bestellen.
Toen ik de dag erna het armbandje kon gaan uitwerken en hij af voor m’n neus op tafel lag, was ik verkocht. Dit armbandje werd het armbandje voor in de goodiebag, simpel maar een combinatie van vele kleuren en verschillende natuurstenen. De perfecte combi dus van waar Glidz voor staat.
Ik plaatste de definitive bestelling en begon aan het rijgwerk. Door mijn eerdere rijgkunsten van veel armbandjes (180) voor Davinia’s had ik deze 50 armbandjes binnen een dag af. Klaar om ingepakt en verstuurd te worden!
Voldaan begon ik de dag erna aan het verpakken en versturen van de armbandjes.

De dag na het event was ik natuurlijk erg benieuwd naar hoe het event zelf is geweest, maar natuurlijk ook of mijn armbandje in de smaak viel. En wat is er dan leuker als je geheel onverwachts ‘persoonlijk’ bedankt wordt. Ik kreeg namelijk in de dagen erna hele lieve berichtjes waarin onderneemsters hun dank uitspraken voor het armbandje maar ook hele leuke posts over het event en het armbandje op Instagram deelden. Maar ook de lieve woorden van de organisatie van het event waren erg fijn. Wat voelt het goed om te zien dat de liefde en tijd die ik in Glidz steek zo wordt gewaardeerd! Ik ben dan ook erg dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om andere onderneemster kennis te laten maken met Glidz, maar ook dat ik kennis heb kunnen maken met mede-onderneemsters.

Liefs Jen