Fotografie

Fotografie
09/07/2018 Jen
In Blog
Fotografie 2

Leg het vast! Fotografie is een andere hobby die ik graag doe maar tot nu toe alleen voor de ‘lol’ heb gedaan. Toen mijn ouders mij voor mijn verjaardag mijn eerste (toen hele hippe) digitale fotocamera cadeau deden ging ik vrijwel nooit zonder dat ding de deur uit. Hij ging zelfs mee naar school om daar in de pauze de leukste kiekjes te maken.

Op feestjes was ik altijd de fotograaf en zorgde ik voor mappen vol met foto’s om ze vervolgens te bewerken, af te drukken en in foto albums te plakken. Door de jaren heen heeft deze hobby voor veel herinneringen gezorgd waar ik nog steeds met veel plezier naar kijk.

Sinds ik moeder ben is het fotograferen weer helemaal terug en probeer ik elk uitje, elke mijlpaal en elk moment vast te leggen. Dit ben ik weer zo leuk gaan vinden dat ik dit jaar een cursus fotografie ben begonnen die ik zal gaan vervolgen met een uitgebreidere cursus om ook als fotograaf aan de slag te kunnen. Voortaan zal ik dus zelf de foto’s voor Glidz gaan verzorgen.

De voortgang en mijn foto’s zal ik delen via mijn dagboek en via de social media kanalen. Maar ook kun je mijn avonturen volgen op mijn instagram account: jenzphotographyworld

Liefs Jen!