Hoe gaat het nu?

Hoe gaat het nu?
17/09/2016 Jen
In Update

Ik krijg vrijwel elke dag de vraag hoe het gaat met mij en Glidz.. Dat ik heb besloten om er een blog over te schrijven voor in het dagboek van Glidz.

Om maar gelijk de drie vragen te beantwoorden; het gaat met alles en iedereen onwijs goed! Zoals jullie in het eerdere dagboek post hebben kunnen lezen, waren we overweldigd door de positieve reacties toen Glidz eindelijk live ging. Dat overweldigende gevoel voelen we nog steeds, en geeft ons positieve energie om keihard aan het werk te gaan. We hebben de start van Glidz met veel liefde mogelijk gemaakt en verheugen ons op de verdere ontwikkelingen die Glidz zal gaan maken.

Hoewel we nog maar net 2,5 weken verder zijn, is het onwijs druk geweest. Ik heb de eerste bestellingen al mogen afleveren en de klanten waren tevreden met hun aankoop! Daarnaast hebben we nog wat kleine dingen moeten doen voor de zomercollectie en zitten we nu in de afrondende fase. Hoewel we intens hebben genoten van het bedenken en maken van de zomercollectie en het schrijven van de bijbehorende teksten, kijken we nu enorm veel uit naar de herfst. Ik heb al een heleboel ideeën bedacht en kan niet wachten om ze uit te voeren. Houd vooral de website en social media kanalen in de gaten.

En tot slot.. Wat zijn we blij met jullie! Dankzij jullie likes en deelacties hebben wij binnen 4 dagen de 100 likes op Facebook weten te behalen. Ook is iemand zo lief geweest om het mogelijk te maken dat Glidz voor één keer haar website heeft mogen delen in een groep op Facebook met 12.000 leden! Is de website onwijs vaak bekeken, zowel binnen Nederland als daarbuiten en hebben we complimentjes ontvangen van mensen over de hele wereld. We zijn ontzettend trots en dankbaar en hopen dat we jullie kunnen blijven inspireren en blij maken met onze belevingen en natuurlijk de Glidz sieraden!

Glidz.. Where nature speaks!

Liefs