Over

WAAR HET ALLEMAAL BEGON

Ik ben Jennifer Kappen, de oprichtster van Glidz. Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Muziek, tekenen, schilderen, dansen en natuurlijk sieraden maken. In al deze bezigheden voel ik me op mijn plek.

In 2012 begon mijn interesse in sieraden maken pas echt, wat razendsnel uitmondde tot een hobby, een passie. Ik besloot mezelf de kunst van sieraden maken aan te leren, en testte mijn eerste sieraden uit door mee te doen aan een sieradenwedstrijd. Op eigen houtje heb ik deze wedstrijd gewonnen. De mensen om mij heen leerden mijn sieraden kennen en ik kreeg zelfs opdrachten om sieraden te maken. Ik was constant bezig om mijn kunnen te verbeteren, wat terug te zien was in mijn creaties over de jaren heen.

Steeds meer kwam ik tot het besef dat dit de creatieve route was die ik moest gaan bewandelen. Ik ben op onderzoek gegaan naar wat mijn sieraden ‘mijn sieraden’ maakt en waar ik geïnspireerd door raak. Ik ben gestopt met zoeken toen ik de schoonheid van de natuur ontdekte.

Na deze ontdekkingsreis besloot ik om deze creatieve kant met de wereld te gaan delen. Ik bleef mezelf bijscholen, zette een plan op papier en begon aan mijn eerste sieradenlijn. Zo werd in 2016 Glidz geboren!

Glidz, the jewellery shop where nature speaks..

HET PRODUCT

Glidz maakt exclusieve sieraden van voornamelijk natuurlijke materialen gericht op vrouwen. Exclusief betekent bij Glidz dat er maar een klein aantal wordt gemaakt van ieder sieraad. Als een sieraad is uitverkocht, is het ook echt weg. Daarnaast zijn natuurlijke materialen zoals natuursteen telkens net iets anders, dit betekent dat zelfs twee dezelfde sieraden van Glidz nooit hetzelfde zullen zijn.

Davinia's feestdagen presentje van Glidz

SAMENWERKING

Door samen te werken ontstaan nieuwe contacten, nieuwe ideeën, kansen, exclusieve sieraden, creatieve plannen en bied je in ons geval mensen de kans om kennis te maken met onze producten. Dit vinden wij een erg leuke en fijne vorm om verder te groeien en daarom zal Glidz regelmatig verschillende vormen van samenwerkingen aangaan. Dit zorgt ervoor dat je Glidz op verschillende manieren tegen kunt komen. Over alle samenwerkingen die wij aangaan vind je in het dagboek een leuk verslag waarin ik je er alles over vertel en bijbehorende foto’s deel.

FOTOGRAFIE

Leg het vast! Toen ik van mijn ouders voor mijn verjaardag mijn eerste (toen hele hippe) digitale fotocamera kreeg, ging ik vrijwel nooit zonder dat ding de deur uit. Tot voor kort was fotografie iets wat ik graag deed als hobby en natuurlijk ook om de dierbare momenten van de kinderen vast te leggen. In 2018 heb ik een cursus fotografie afgerond en heb plannen om dit nog serieuzer op te pakken en, naast sieraden creatie, als fotograaf aan de slag te gaan.

Vanaf heden verzorg ik dus zelf de foto’s voor Glidz. De voortgang en mijn foto’s zal ik delen via mijn dagboek en via de social media kanalen. Maar je kunt mijn voortgang in de fotografie ook direct volgen via mijn Instagram account: Jenzphotographyworld.

Fotografie

Glidz Top-3

1

NATUUR

Elk sieraad heeft wel iets van de natuur. Er wordt gewerkt met o.a. edelsteen, leer en hout. Daarnaast wordt er ook weleens een beroep gedaan op de schoonheid van de natuur bij het vormen van de sieraden.

2

AANDACHT

Glidz besteedt veel aandacht aan haar producten, de verpakking en de verzending. Wij testen bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten voor wij ze aanbieden.

3

FOTOGRAFIE

Naast de creatie van sieraden creëren wij vanaf heden ook zelf de foto’s van de website en op de social media kanalen. We fotograferen zowel binnen als in de natuur voor de mooiste foto’s.

Bekijk onze laatste sieraden!