We zijn live!

We zijn live!
29/08/2016 Jen
In Aankondigingen

YES!

Na lang en hard werken, weinig slapen, vertragingen en heel vaak de vraag ‘kun je niet een klein tipje van de sluier doen?’, is het dan eindelijk zover! We kunnen nu voluit praten over het bedrijf, ik kan eindelijk in het openbaar mijn eigen sieraden dragen en eindelijk kan ik hardop de naam van de website uitspreken.

En dan nu.. opgelucht (maar ook een beetje gespannen) en met onwijs veel trots kan ik delen dat mijn webshop ‘Glidz’ live is @ www.glidz.nl!

We vinden het ontzettend tof om je eerste indruk te horen. Heb je een vraag/suggestie neem dan gerust contact met ons op d.m.v. een berichtje of ons contactformulier op de website.

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de sieraden, tips&tricks, kortingen en meer leuks? Volg/like ons dan nu op Instagram & Facebook.

Liefs,
– Jen